Nutrilak отзывы: Детская молочная смесь Нутрилак Nutrilak premium
Mmiri ara ehi usoro «Нутрилак»
-Ezitekwara ụmụaka, ndị nne na-enweghị ike na-eri nri ha грудное молоко, педиатры nye ndụmọdụ ngwakọta «Nutrilak». Nyocha a ngwakọta nke na-emegiderịta. Onye ọ na-abịa ozugbo site na ụmụaka ndị ọzọ na-amalite nfụkasị высыпания ma ọ bụ nsogbu na a oche.
Ụfọdụ na-eto eto nne na dị nnọọ obi ụtọ na mix «Нутрилак». Nzaghachi n’aka ndị ụmụaka na-asọ na-eme ka ihe ndị mejupụtara nke mmiri ara n’ọnọdụ, ha adịghị atụ egwu. Ọ na-eme na naanị n’ihi na ndị dị otú ahụ bụ ngosipụta nke nne na nna ma ọ bụ педиатры kpebiri nyefee nwa ngwakọta. Mgbe ịmafe ka «Nutrilak», dị ka ma ọ bụrụ na site na anwansi палочка, диатезные tụrụ n’anya na nwa na-amalite na-enweghị nsogbu: anya obi ụt, nakwa nri, удобно na-ehi ра н’абал.
Ndị nne na nna nke ụmụaka ndị na o doro anya na a pụrụ ịrịa na-egbu mgbu Jeremaya mere ka mmiri ara ehi белок, ọ dị mma na ntị ka a ngwakọta нке «Нутрилак соевые бобы». Nzaghachi si ndị gabiga ngwaahịa a na-emebu mmiri ara ehi, asian na ọtụtụ nsogbu ndị na-kpebiri mgbe a nzọụkwụ. Ọ bụghị naanị banyere akpụkpọ сыпь, ma banyere nsogbu na-arụ ọrụ nke eriri afọ тракта. Ekweghị ibe nọrọ na mmiri ara ehi протеин ụmụ ọhụrụ a na-hụrụ oké срыгивание, колики, mmiri mmiri na frothy oche, ibu ibu dị ala karịa nkịtị, karị, eru mme пе нке нва. Белок Ozugbo na-anọchi na-ezighị ezi na akwukwo nri, соя, ọnọdụ нормализованный.
Dị ka ọ tụgharịa si, a na nwa akpụkpọ сыпь nwere ike ọ bụghị naanị adịghị anabata okike. Na nke a, enweghị nri, ọ dịghị ákwà nhicha ahụ, ọ dịghị saa порошок ma ọ bụ n’aka maka asa ahụ abụghị осаждающий акпата. Ihe kpatara ya bụ mkpụrụ ndụ ihe nketa. Iji ụfọdụ, ihe a ọkụ ọkụ, ọ kasị mma ime ule ọsọ аллергены. Na nke ọ bụla, ebe ọ maara na N’ihi ya, ọbụna ma ọ bụrụ na ga-ekwe omume ewepu si na gburugburu ebe obibi nwa ewu obi ngwaahịa.
Ọ dị mwute, a na-bụghị mgbe niile a nwaanyị amama na-eri nri na nwa ya mmiri ara ehi, ọbụna ma ọ bụrụ na ọ dị nnọọ chọr ọ я. Ụfọdụ na mmiri ara bụ oke obere, enweghị ahụmahụ na-nri, na e nweghị onye na-akụziri na-atụ aro otú e si etinye nwa ha ara. Dị ka N’ihi ya, e pụtara, mmiri ara ehi kpamkpam. Ма Обона а Ома н’ахмахо ара бугхо а нква на ихе нииле га-ага до ка были были мгбе озо нниефе. Adịkwa ọtụtụ uru nke eke ụzọ nke na-eri nwa, na mama na-achọghị ka na-edi na ọghọm nke смеси, karịsịa na nọgidere abụrụ afọ ntachi . «Нутрилак ферментированный ммири ара эхи» dị nnọọ ка нормализует работу кишечника ọrụ na-eji. Nzaghachi si ndị na-eri nri ha ụmụ ọhụrụ ha, agụnye echiche na-arụ ọrụ nke eriri afọ тракт nke nwa natara (ma ọ bụ agbajikwa). Ikekwe, сайт iji nweta, ка etinyere pụtara gbara ka-mmiri ara ehi ngwakọta site ugboro, e nwetụ ya isi. На jikọtara oriri «Нутрилак» mmiri ara replacer отзывы педиатров na ndị nne na nna dị mma. Nke a na usoro nke nri na-enyere aka dochie nwa ntachi na colic, anapụta obere nwoke a ọtụtụ erughị ala.
Ebe mụọ a otutu echiche banyere nwa ọhụrụ usoro «Nutrilak» Ibọrọ nke ndị ọ hụrụ n’anya nakwa ndị na-adịghị anyị mma, anyị nwere ike ime ka anya ọgwụgwụ. Nke a bụ a na-atọ ụtọ dochie Anya ụmụ mmadụ na mmiri ara, ọ dị mma ka ụmụaka na ndị mụrụ obi ụtọ na-anakwere price mmiri, ma ọ bụghị nwa ọ bụla ga-eme nke ọma ngwaahịa.
Ọtụtụ e nwere dị iche iche bụ ngosipụta nke ahu anataghi: диатез, aṅụ, ma na otu a tumadi na-agụnye крошки na-ewekarị ndị dị otú ahụ нсогбу. Ma, ndị na na na na onye na-ọma na-eme ka mmiri ara ehi ngwakọta na ga-eji ya na a mgbe niile, a ga-nyere na niile dị mkpa nri na micronutrients, gụnyere фолиевая кислота, инозитол и таурин. «Нутрилак» n’ụzọ zuru okè ezi питательно, nwa-ele сытость mgbe a nri, ma ọ bụghị inweta ngafe arọ, dị ka na-eme na karama—nwa. Ọzọkwa pipsqueak zere кишечника nsogbu: ntachi, колики, wdg, я стул ga-abụ otu n’ime ụmụ ndị na-при грудном вскармливании.
Молочные заводы могут попрощаться с побочными продуктами благодаря Nutrilac HiYield
13 мая 2016 г.
Производство
| Ингредиенты
| устойчивость
| Активное питание
| Еда
Nutrilac HiYield можно использовать для создания ассортимента высококачественных молочных продуктов, которые традиционно выделяют кислую сыворотку и пермеат в процессе производства. производственный процесс – без побочных продуктов и отходов.
Nutrilac HiYield можно использовать для создания ряда высококачественных молочных продуктов, которые традиционно выделяют кислую сыворотку и пермеат в процессе производства, включая греческий йогурт, сливочный сыр, фету, маскарпоне, рикотту, творог и скир.
Выход этих продуктов обычно составляет 25-50% используемого молока. В случае греческого йогурта, например, в традиционных процессах только 33% молока попадает в готовый продукт: остальные две трети составляют кислую сыворотку. Однако при использовании HiYield в готовом продукте используется 100% молока без образования кислой сыворотки.
Arla Foods Ingredients продвигает HiYield в рамках своей кампании «Максимальный выход» — новой кампании по повышению осведомленности о том, как ингредиенты молочного белка могут помочь молочным компаниям максимизировать производство, увеличить прибыль и значительно сократить количество отходов. Это подчеркивает, что добавление молочных белков в производственный процесс может значительно повысить эффективность молочного производства и одновременно повысить его устойчивость.
HiYield — это очень гибкое решение, которое практически не требует настройки существующих производственных линий для обычных молочных продуктов, таких как взбитый йогурт и сливочный сыр, поскольку устраняет необходимость в оборудовании для разделения и фильтрации. Это означает, что он особенно подходит для молочных компаний, стремящихся войти в новые и развивающиеся категории роста, не инвестируя в новое оборудование. Когда Arla Foods Ingredients поставляет ингредиенты HiYield, она также предоставляет полную техническую экспертизу, чтобы молочные заводы могли использовать их с минимальными хлопотами.
Торбен Йенсен, менеджер по категориям и применению свежих молочных продуктов в компании Arla Foods Ingredients, сказал: «HiYield позволяет молочным предприятиям сократить потребление молока без потери сухого остатка или повысить производительность, достигаемую за счет имеющихся запасов. Это простое и экономичное решение оптимизирует эффективность производства молочной продукции и помогает уменьшить ее воздействие на окружающую среду за счет максимального использования молока и минимизации отходов».